Nails
Звоните с 10:00 до 18:00 или пишите в Telegram
Ваше місто: Днепр
Ваше місто Днепр?
RU UA

У чому небезпека HEMA і як запобігти алергії?

HEMA – HydroxyEthyl MethAcrylate, або простіше – ефір метакрилової кислоти. За даними Британської Асоціації Дерматологів (BAD), HEMA – алерген №1 серед речовин, що входять до складу гель-лаків.

Цей компонент відповідає за полімеризацію і адгезію покриття з нігтем, але при контакті зі шкірою може викликати алергічні реакції. Молекули його – надзвичайно малі і з легкістю проникають у кровоносні судини, чим можуть спричинити виникнення алергії.

Ще одним негативним впливом HEMA є подразнення слизової очей, нерідкими є випадки кон'юнктивіту.

Майстрині манікюру також не можуть почуватися у безпеці, адже цей алерген потрапляє до їх легень з пилом під час обробки або видалення покриттів абразивом. Останніми роками значно зросла кількість професіоналів нігтьового сервісу, які страждають від алергії. Багато хто навіть мусив через це залишити професію. Наразі ліків від такого типу алергії досі не винайдено.

Натомість знайдено рішення проблеми HEMA! Група американських вчених з лабораторії BNI створила абсолютно нове фінішне покриття ZERO, яке взагалі не містить цього токсичного інгредієнту!

Інноваційна формула топу без HEMA дозволяє значно знизити ризик виникнення алергічних реакцій. Ідеальний матеріал для тих, хто прагне носити звання «безпечний майстер»!

Фінішне покриття Blaze Zero має склад, що відповідає стандарту «10 Free», і є набагато лагіднішим за звичайні топи. Зеро підходить навіть клієнтам зі схильністю до алергічних реакцій, вагітним та годуючим жінкам. Відсутність HEMA та інших потенційно шкідливих речовин робить топ найбільш безпечним продуктом на ринку!

Важливо і те, що цей новітній топ пропонує майстрам неперевершені робочі властивості у поєднанні зі вдосконаленими параметрами безпеки. Ось лише деякі якості:

Відкривай нову еру манікюру з топом Blaze Zero без HEMA!

гель, blaze, топ, блиск